🌈 Vrijwillig Marketing en communicatie coördinator en/of medewerker 🌈

🌈 Vrijwillig Marketing en communicatie coördinator en/of medewerker 🌈

Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Marketing & CommunicatieSociale media
Sociale rechtvaardigheidVluchtelingen & MinderhedenWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn5 Gendergelijkheid10 Ongelijkheid verminderen11 Duurzame steden en gemeenschappen
Activiteit Delen
Pride The Hague
#82957
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Pride-The-Hague/activiteiten/-Vrijwillig-Marketing-en-communicatie-coordinator-enof-medewerker-/82957 om je aan te melden

Contactpersoon

Henk-Jan MeppelinkStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0657660707.

Samenvatting

Na een zeer succesvolle Pride The Hague 2024 zijn we op zoek naar Marketing en communicatie collega's om samen Pride The Hague 2025 mogelijk te maken.

Uitgebreide omschrijving

Ken jij jouw weg in de marketing en communicatie en heb jij (creatieve) ideeën hoe je zoveel mogelijk mensen kunt bereiken met de positieve boodschappen van Pride The Hague? Of ben jij een content-maker en vind jij het leuk om inspirerende verhalen te vertellen en vooral om die te delen met de rest van de wereld? Of haal jij juist energie uit het ontwerpen/beheren van websites of het beheren van sociale media accounts? En heb je tijd en zin om een aantal uren per week die kennis en ervaring in te zetten voor de zichtbaarheid van de queer-gemeenschap in Den Haag?

Dan willen we je graag in ons (marketing en communicatie) team!


Jouw mogelijke werkzaamheden

We willen een team van mensen samenstellen om het verhaal van Pride The Hague 2025 te verspreiden. De werkzaamheden binnen dit team zijn onder andere:

  • Coördinatie van de marketing en communicatie activiteiten
  • Content creatie
  • Website ontwerp en onderhoud
  • Beheren van sociale media-accounts

Afhankelijk van jouw wensen, kennis en ervaring kun je één of meerdere van deze werkzaamheden voor je rekening nemen.


Kom bij de werkgroep Pride

Draag jij de queer-gemeenschap een warm hart toe en ben je het met ons eens dat er in Den Haag in 2025 ook weer een kleurrijke en inclusieve Pride gehouden moet wordt? Kom bij de werkgroep Pride en help mee dit mogelijk te maken! 

Als vrijwilliger van de werkgroep krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan een belangrijk evenement voor de queer-gemeenschap in Den Haag, je vaardigheden te verbeteren en nieuwe contacten te leggen. Het COC vraagt van jou een verklaring omtrent gedrag.


Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen aan de slag? Of wil je eerst meer weten? Mail dan snel naar [email protected] of laat jouw gegevens achter op deze site.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Activiteit Delen

Over Pride The Hague

Pride The Hague: Een demonstratie en een feest om elke vorm van diversiteit en de acceptatie daarvan te bevorderen en te vieren. Iedereen die dit onderschrijft is welkom, ongeacht gender, afkomst, religie of geaardheid.
Naast de demonstratie en het vieren van dit feest, willen wij Den Haag als internationale stad van vrede en recht op de kaart zetten als LHBTI-vriendelijke stad!

Vacatures die je misschien ook interessant vindt

Creatieve Event Manager
Vaste activiteit · Flexibele uren
The Hague
Creatieve Event Manager
Wij zijn op zoek naar een Executive Director met 5 jaar ervaring in leiderschap en bij voorkeur met een managementopleiding.Geplaatst door Stichting Wool for Warmth
Budgetcoaches gezocht voor schuldpreventie!
Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Den Haag
Budgetcoaches gezocht voor schuldpreventie!
Kom jij ons team versterken en vluchtelingen ondersteunen met hun financiën?Geplaatst door VluchtelingenWerk, Zuidwest-Nederland
Leid jij de creatieve visie van ons radiostation als onze 'Creative Manager'?
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Leid jij de creatieve visie van ons radiostation als onze 'Creative Manager'?
We zijn op zoek naar een dynamische en strategische leider om de creatieve richting van ons station op zich te nemen.Geplaatst door Beatstad Radio
Kok gezocht voor eetcafé op dinsdag want met koken maak je anderen blij!
Vaste activiteit · 4 uur/week · Start vanaf 21 feb 2024
Den Haag
Kok gezocht voor eetcafé op dinsdag want met koken maak je anderen blij!
Kok m/v/x gezocht! Op woensdag komen tussen de 10 en 30 personen om 18:00 uur samen voor een gezamenlijke maaltijd. We willen graag uitbreiden naar dinsdag!Geplaatst door COC Haaglanden
Gezocht: maatjes met een sociaal ❤️ en lef
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Gezocht: maatjes met een sociaal ❤️ en lef
Een maatje bij 2GO is iemand die wil helpen het isolement van de deelnemer te doorbreken, door leuke activiteiten te ondernemen en iemand wegwijs te maken.
Geplaatst door Stek Den Haag, maatjesproject 2GO
Vind jij dat jongeren nooit dakloos zouden moeten worden? Meld je aan!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Vind jij dat jongeren nooit dakloos zouden moeten worden? Meld je aan!
Heb jij ideeën hoe wij dakloosheid onder jongeren kunnen bestrijden? Meld je aan voor de Achterban Jongeren - voor mensen tussen de 18 en 28 jaar oudGeplaatst door Straat Consulaat