Workshop Vrede Leven: Bewust handelen (Doen!)

Workshop Vrede Leven: Bewust handelen (Doen!)

Community event · 31 okt, 13:30 - 15:00
Zeestraat 50, 2518 AB Den Haag, Nederland
Mensen met een beperkingWelzijnBuurt & omgeving
17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Aanmeldingen sluiten over een maand.6 plaatsen over.
Deel community event
Voorall
#85686
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Voorall/activiteiten/Workshop-Vrede-Leven-Bewust-handelen-Doen/85686 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting VoorallStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 070 - 365 52 88.

Samenvatting

Een workshop die je helpt, juist in deze tijd van grote onrust en onvrede, het thema vrede concreet en toepasbaar te maken in je eigen leven.

Uitgebreide omschrijving

Een workshop die je helpt, juist in deze tijd van grote onrust en onvrede, het thema vrede concreet en toepasbaar te maken in je eigen leven. Door middel van een korte inleiding, reflectieve vragen, gesprekken en meditatie verkennen we het thema ‘Bewust handelen (Doen!)’.

We beginnen bij het opzoeken van de vredevolle mindset waar je innerlijk al verbonden bent met de kracht van vrede. Dit is de belangrijkste stap voordat je handelt, op welk gebied ook. Daar is stilte voor nodig van waaruit je kan begrijpen wat er nodig is en wat je moet doen. Die helderheid zorgt ervoor dat je het juiste doet zonder jezelf daarin kwijt te raken. Impulsiviteit maakt dan plaats voor compassie, verdraagzaamheid en eenvoud. Zo bereik je ook gerichter je doelen.

Doe je mee?

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over een maand.6 plaatsen over.
Deel community event

Over Voorall

Voor Hagenaars met een beperking!

Voorall werkt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte in Den Haag; voor de organisaties die zich sterk maken voor hun belangen, maar ook voor degenen die zich daarbij niet hebben aangesloten.

Het aantal mensen met een beperking blijft toenemen en hun positie staat continu onder druk. Mensen met een beperking willen, net als ieder ander, de regie houden over hun eigen leven. Maar dat kan niet zonder de medewerking van anderen. Een goede afstemming en onderlinge samenwerking tussen de gemeente, maatschappelijke organisaties, bedrijven en zorgaanbieders zijn daarvoor noodzakelijk. Om zo meer mogelijkheden voor mensen met een beperking te kunnen bieden.