Word lid van het UNICEF Promotieteam

Word lid van het UNICEF Promotieteam

Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Marketing & Communicatie
Kinderen & Jongeren
1 Geen armoede2 Geen honger3 Goede gezondheid en welzijn4 Kwaliteitsonderwijs5 Gendergelijkheid6 Schoon water en sanitair10 Ongelijkheid verminderen
Geschikt voor bedrijfsvrijwilligers
Activiteit Delen
UNICEF Nederland
#79450
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/UNICEF-Nederland1/activiteiten/Word-lid-van-het-UNICEF-Promotieteam/79450 om je aan te melden

Contactpersoon

Marieke BeckingStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0622635888.

Samenvatting

Houd je van contact met mensen, werk je graag samen en wil je je persoonlijk ontwikkelen? Word dan lid van het vrijwillige Promotieteam.

Uitgebreide omschrijving

Promotieteam Lid (Werver) bij UNICEF Nederland 

Ons team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die nieuwe donateurs werven op de leukste evenementen door heel Nederland. Van foodtruckfestivals tot gezellige beurzen, maar ook bij de supermarkt of sportvereniging om de hoek.


Dit ga je doen

Met een groepje vrijwilligers sta je op festivals, beurzen en andere evenementen door heel Nederland. Je gaat met bezoekers in gesprek, vertelt ze meer over het werk van UNICEF en probeert op die manier zoveel mogelijk nieuwe donateurs voor UNICEF te werven.


Dit bieden we jou

• Een leuk team, je wordt ingewerkt door ervaren teamleden.

• Een vrijwilligersfunctie met directe impact op het leven van kinderen.

• Persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden.

• Trainingen over UNICEF, inclusief sales- en vaardigheidstrainingen.


Jouw profiel

Je bent enthousiast, beschikt over goede contactuele eigenschappen en hebt een open en lerende houding. Je houdt je aan gemaakte afspraken en bent een echte teamspeler. Je bent regelmatig een dag of dagdeel beschikbaar en dan vooral in het weekend. Het gaat dan om ongeveer 10 keer per jaar, maar we doen alles in goed overleg en natuurlijk houd je de regie over je eigen agenda. Tenslotte heb je uiteraard een groot hart voor kinderen.


En vanzelfsprekend regelen we voor jou een aanvullende WA-verzekering en een vergoeding van kosten die jij maakt voor je vrijwilligerswerk.


Reageren

Heb je interesse? Aarzel niet en stuur een mailtje aan Nicolet Knobbe, vrijwillige wervingscoördinator voor het Promotieteam, via [email protected]. Voel je vrij ook een bericht te sturen als je eerst nog vragen hebt over de functie. Bij een mogelijke match willen we graag op korte termijn een kennismakingsgesprek plannen.


UNICEF voert een actief Child Safeguarding beleid. Wij vragen van alle vrijwilligers naleving van onze gedragscode en de leden van ons Promotieteam tevens een VOG te overleggen en ondertekening van een Vrijwilligersovereenkomst.

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers en vrijwilligers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Activiteit Delen

Over UNICEF Nederland

UNICEF biedt wereldwijd hulp aan kinderen en UNICEF komt op voor de rechten van deze kinderen.  Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereiken we meer, voor meer kinderen en op meer plekken dan wie ook.

We voeden, beschermen en scholen elk jaar miljoenen kinderen. Voor, tijdens en na een humanitaire ramp bieden we noodhulp, en we blijven zolang dat nodig is. Aan de frontlinies en achter de schermen, om levensreddende hulp en hoop te bieden aan kinderen en hun families.

Wij adviseren regeringen, overtuigen bedrijven, en lobbyen bij wereldleiders voor het waarborgen van kinderrechten. We zorgen voor duurzame oplossingen en ruimen obstakels uit de weg. En wij geven nooit op.  

Vacatures die je misschien ook interessant vindt

Sociale Media
Vaste activiteit · Flexibele uren
Voorburg
Sociale Media
We zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om onze sociale media kanalen te beheren.
Geplaatst door Destiny Social Events
Marketing en Communicatie Vrijwilliger
Vaste activiteit · Flexibele uren
Flexibele locatie
Marketing en Communicatie Vrijwilliger
Word lid van onze werkgroep Marketing en Communicatie! We zijn op zoek naar vrijwilligers die houden van sociale media, Photoshop of het schrijven van content.Geplaatst door DARA Europe
Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag
Fondsen werven is een kunst, daar zijn wij inmiddels achter! Het is een sport, je moet het leuk vinden; en het geeft een enorme kick als het lukt!Geplaatst door Dialoog in Den Haag
Communicatie & PR en Bestuurslid.
Vaste activiteit · 4-6 uur/maand
The Hague
Communicatie & PR en Bestuurslid.
We zijn momenteel op zoek naar de functies van communicatie & PR en bestuurslid om het bestuur van Wool for Warmth te versterken.Geplaatst door Stichting Wool for Warmth
Wandelen en lunchen met de kinderen van Lievegoed Marjatta
Eenmalige activiteit · 0–2 uur
Den Haag
Wandelen en lunchen met de kinderen van Lievegoed Marjatta
Bij Lievegoed kinderdagcentrum Marjatta help jij met het begeleiden van de kinderen tijdens de dagelijkse wandeling.Geplaatst door NL Cares
Humanitas zoekt twee enthousiaste bestuursleden die het verschil willen maken
Vaste activiteit · 2–4 uur/week · Start vanaf 4 feb 2024
Den Haag
Humanitas zoekt twee enthousiaste bestuursleden die het verschil willen maken
Je bent toe aan uitbreiding van je netwerken, verbreding van je vakachtergrond èn hebt wat tijd om jouw expertise en een ervaring in te zetten voor Humanitas.Geplaatst door Humanitas District Zuidwest