The Mourning After

The Mourning After

Community event · 10 nov, 12:00 - 20:00
Grote Kerk Den Haag, Rond de Grote Kerk 12, Den Haag, Zuid-Holland 2513 AM, Nederland
Kinderen & JongerenWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn
Aanmeldingen sluiten over 19 dagen.5 plaatsen over.
Deel community event
Stichting The Mourning
#84786
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-The-Mourning/activiteiten/The-Mourning-After/84786 om je aan te melden

Contactpersoon

Ramona VerhoekStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0621688319.

Samenvatting

talks | live muziek | (un)happy hour | bakkie troost | lotgenoten | workshops

Uitgebreide omschrijving

Een evenement voor jongeren over verlies en rouw in de breedste zin van het woord. Hier kunnen we het gesprek aangaan over de minder mooie kant van het leven. Laten we samen ontdekken dat we niet 'gek' zijn en kunnen leren leven met verlies. 


We zoeken in ieder geval vrijwilligers voor allerlei klusjes bij het evenement om te zorgen dat alles goed verloopt. Denk aan thee schenken, op- en afbouwen en kaartjes scannen. Wij betrekken je graag bij onze organisatie, ook voor op de langere termijn. We bieden je in overleg ook een luistertraining (een luisterend oor is heel belangrijk in tijden van rouw). Oh enne, als je nog andere kwaliteiten hebt, we horen het graag! We vinden het heel leuk om samen te werken.


Heb jij affiniteit met verlies, rouw en de jongere doelgroep? Stuur ons een berichtje!

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over 19 dagen.5 plaatsen over.
Deel community event

Over Stichting The Mourning

Stichting The Mourning opent het gesprek over verlies en rouw op een creatieve en toegankelijke manier. Voor jongeren tussen 17-35 jaar.