Gratis introductieworkshop Persoonlijk Leiderschap en Ontwikkelen van Talent

Gratis introductieworkshop Persoonlijk Leiderschap en Ontwikkelen van Talent

Community event · 25 okt, 10:00 - 13:00
Flexibele locatie
Aanmeldingen sluiten over 7 dagen.
Deel community event
Stichting StepUp Team
#86479
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/StepUp-Team/activiteiten/Gratis-introductieworkshop-Persoonlijk-Leiderschap-en-Ontwikkelen-van-Talent/86479 om je aan te melden

Contactpersoon

Vera GoedhartStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 614712820.

Samenvatting

Zoek je een baan die past bij jouw talenten en ambities?
Is jouw niveau van Nederlands of Engels minimaal A2?

Uitgebreide omschrijving

Dan nodigen we je uit voor een gratis introductieworkshop van het programma Persoonlijk Leiderschap en Ontwikkelen van Talent voor migranten vrouwen.


Op 25 oktober in Den Haag vertellen onze coaches hoe we je kunnen helpen om je voor te bereiden op de lokale arbeidsmarkt, met speciale aandacht voor het creëren van een effectieve Pitch, het optimaliseren van je CV en LinkedIn-profiel, sollicitatievoorbereiding en het ontwikkelen van netwerk skills.


Geïnteresseerd? Vul het aanmeldformulier in op onze website: https://stepupteam.nl/aanmelden


Dit jaar zijn al meer dan 40 vrouwen met ons begonnen. Doe mee of deel dit met iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn!

Aanmeldingen sluiten over 7 dagen.
Deel community event

Over Stichting StepUp Team

Wij zijn een nieuwe stichting die professionals met diverse achtergronden samenbrengt, verenigd door één idee: immigranten in Nederland helpen proactieve stappen te zetten om hun kwaliteit van leven te verbeteren en zich voor te bereiden op loopbaancoaching.

Ons product zijn empowerment workshops die specifiek zijn ontworpen voor hoger opgeleide vrouwen, waaronder nieuwkomers, expats en statushouders.