🌈 Vrijwillig Fondsenwerver Pride The Hague 2025 🌈

🌈 Vrijwillig Fondsenwerver Pride The Hague 2025 🌈

Vaste activiteit · Flexibele uren · Start vanaf 15 jul 2024
Flexibele locatie
Fondsenwerving
Sociale rechtvaardigheidVluchtelingen & MinderhedenWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn5 Gendergelijkheid10 Ongelijkheid verminderen11 Duurzame steden en gemeenschappen
Activiteit Delen
Pride The Hague
#82956
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Pride-The-Hague/activiteiten/-Vrijwillig-Fondsenwerver-Pride-The-Hague-2025-/82956 om je aan te melden

Contactpersoon

Henk-Jan MeppelinkStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0657660707.

Samenvatting

Na een zeer succesvolle Pride The Hague 2024 zijn we op zoek naar een Fondsenwerver om samen Pride The Hague 2025 mogelijk te maken.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij een financiële speurneus die het leuk vindt om geld binnen te halen? Heb jij enige kennis van of ervaring met fondsenwerving en deel je die ook graag met anderen?

En heb je de komende periode tijd en zin om een aantal uren per week die kennis en ervaring in te zetten voor de zichtbaarheid van de queer-gemeenschap in Den Haag?

Dan is dit jouw kans!


Jouw werkzaamheden

Als fondsenwerver ga je actief op zoek naar financiële middelen om Pride The Hague 2025 mogelijk te maken. Je stelt de documenten op die nodig zijn om aanvragen te doen bij fondsen en subsidieverstrekkers en regelt de aanvragen. Daarnaast ga je actief op zoek naar organisaties/bedrijven die een bijdrage (financieel of in natura) kunnen leveren aan een geslaagde Pride The Hague. En als het nodig is help je partner-organisaties hun weg te vinden in de fondsenwerving om ook hun bijdrage aan de Pride mogelijk te maken.


Kom bij de werkgroep Pride

Draag jij de queer-gemeenschap een warm hart toe en ben je het met ons eens dat er in Den Haag in 2025 ook weer een kleurrijke en inclusieve Pride gehouden moet wordt? Kom bij de werkgroep Pride! 

Als vrijwilliger van de werkgroep krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan een belangrijk evenement voor de queer-gemeenschap in Den Haag, je vaardigheden te verbeteren en nieuwe contacten te leggen. Het COC vraagt van jou een verklaring omtrent gedrag.


Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen aan de slag? Of wil je eerst meer weten? Mail dan snel naar [email protected] of laat jouw gegevens achter op deze site.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Activiteit Delen

Over Pride The Hague

Pride The Hague: Een demonstratie en een feest om elke vorm van diversiteit en de acceptatie daarvan te bevorderen en te vieren. Iedereen die dit onderschrijft is welkom, ongeacht gender, afkomst, religie of geaardheid.
Naast de demonstratie en het vieren van dit feest, willen wij Den Haag als internationale stad van vrede en recht op de kaart zetten als LHBTI-vriendelijke stad!

Vacatures die je misschien ook interessant vindt

Goed Met Financiën? Word de nieuwe penningmeester van onze organisatie!
Vaste activiteit · 6–8 uur/week
Den Haag
Goed Met Financiën? Word de nieuwe penningmeester van onze organisatie!
Als penningmeester draag je zorg voor de fondsenwerving en beheer je het budget van Reach & Teach. We zetten in op taalondersteuning voor nieuwkomers.Geplaatst door Reach and Teach
Vacature bestuurder Stichting Soul Surfers
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Vacature bestuurder Stichting Soul Surfers
Geloof jij in de kracht van de zee als helende omgeving voor het verbeteren van mentaal en fysiek welzijn van mensen? Dan zoekt Stichting Soul Surfers jou! Geplaatst door Stichting Soul Surfers
Budgetcoaches gezocht voor schuldpreventie!
Vaste activiteit · 4–6 uur/week
Den Haag
Budgetcoaches gezocht voor schuldpreventie!
Kom jij ons team versterken en vluchtelingen ondersteunen met hun financiën?Geplaatst door VluchtelingenWerk, Zuidwest-Nederland
Creatieve Event Manager
Vaste activiteit · Flexibele uren
The Hague
Creatieve Event Manager
Wij zijn op zoek naar een Executive Director met 5 jaar ervaring in leiderschap en bij voorkeur met een managementopleiding.Geplaatst door Stichting Wool for Warmth
Word actievoerder en steun het fietsenproject!
Eenmalige activiteit · 4–8 uur
Flexibele locatie
Word actievoerder en steun het fietsenproject!
Ben jij fietsfanaat en klaar om een positieve impact te maken in de levens van kwetsbare kinderen in Kenia? Wij zoeken actievoerders!Geplaatst door Stichting KidsCare Kenia