From Resolutions to Reality Workshop

From Resolutions to Reality Workshop

Community event · 26 sep, 18:30 - 21:00
Urban Café, Spui 130, Den Haag, Zuid-Holland 2511 DG, Nederland
Kinderen & JongerenWelzijnSociale rechtvaardigheid
17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Aanmeldingen sluiten over 6 dagen.10 plaatsen over.
Deel community event
Netwerk Haagse Helpers
#85654
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Netwerk-Haagse-Helpers1/activiteiten/From-Resolutions-to-Reality-Workshop/85654 om je aan te melden

Contactpersoon

Workshop CommitteeStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0651521435.

Samenvatting

Heb je je goede voornemens voor het nieuwe jaar al bereikt? Zo niet, geen zorgen! Samen bekijken we welke doelen het waard zijn om na te streven.

Uitgebreide omschrijving

We bespreken belangrijke factoren om rekening mee te houden, zoals focus en comfortniveaus, het creëren van doelen voor jezelf, het behouden van je focus en de rol van zelfvertrouwen hierin. Je zult deze workshop verlaten met hernieuwde energie en vertrouwen om je doelen te bereiken!


De workshop vindt plaats op 26 september 2024 van 18:30 - 21:00 uur. Voel je vrij om eerder te komen (vanaf 18:00) en nieuwe mensen te ontmoeten - zowel de begeleiders als de andere deelnemers.


De workshop wordt in het Engels gegeven en is gratis. Voor hapjes en drankjes wordt ook gezorgd! Als je geïnteresseerd bent om mee te doen, stuur dan een verzoek en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie. We hopen je daar te zien!

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over 6 dagen.10 plaatsen over.
Deel community event

Over Netwerk Haagse Helpers

Haagse Helpers is een jongerennetwerk dat hulp biedt aan mensen die geen of weinig netwerk hebben. We inspireren en motiveren jongeren (14-30 jaar) om zich vrijwillig in te zetten voor eenzame stadsgenoten. Vrijwilligerswerk bij Haagse Helpers is flexibel, je kan je dus inzetten op een tijdstip dat jou uitkomt!

Bij ons kan je je talenten ontwikkelen, nieuwe vrienden maken én je handen uit de mouwen steken. Je gaat op pad in Den Haag om praktische- en sociale hulpactiviteiten uit te voeren voor kwetsbare hulpvragers. Voorbeelden hiervan zijn tuinklussen, boodschappen doen, maatjescontact, koken voor kwetsbare mensen en pannenkoeken bakken voor ouderen in verzorgingstehuizen. We begeleiden je in de uitvoering van het vrijwilligerswerk en vinden het leuk om je ervaringen te horen tijdens een koffiemoment bij ons op kantoor. Daarnaast organiseren we trainingen en workshops over maatschappelijke thema's. Hierbij focus je op zelfontwikkeling, ontmoet je andere vrijwilligers en doen we na afloop samen een drankje.

Hopelijk zien we je snel!