VRIJWILIGERS GEZOCHT MET 2 RECHTERHANDEN EN HET HART OP DE JUISTE PLAATS
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Gered-Gereedschap/activiteiten/VRIJWILIGERS-GEZOCHT-MET-2-RECHTERHANDEN-EN-HET-HART-OP-DE-JUISTE-PLAATS/59000 om je aan te melden
Contactpersoon
Samenvatting
Denk jij ook zo? Gered Gereedschap is dan op zoek naar jou!Uitgebreide omschrijving
Wat wil Gered Gereedschap: Gered Gereedschap helpt mensen in ontwikkelingslanden om een zelfstandig bestaan op te bouwen. Niet door geld te geven, maar door gereedschap te doneren waarmee men een vak kan leren om in het eigen levensonderhoud te voorzien.
Hoe werk je als vrijwilliger bij Gered Gereedschap? Onze vrijwilligers werken gemiddeld 8 uur per week. Meer mag ook natuurlijk.
de werkplaats is op werkdagen geopend van 10.00-14.00 uur. Dagelijks zijn er ca 7 vrijwilligers actief.
Welke werkzaamheden zijn er? De meest voorkomende zijn toch wel
- opknappen van gereedschap voor timmerlieden, loodgieters, automonteurs en elektriciens;
- repareren van hand-trap- of elektrische naaimachines
- timmeren van kisten voor verscheping van gereedschap
- inpak, opruim- en schoonmaakwerkzaamheden
in overleg bekijken we, na een algemene kennismakingsronde in de werkplaats, welke werkzaamheden het best bij jou passen.
Wat bieden wij?
Je werkt samen met een leuke groep enthousiaste vrijwilligers in een informele sfeer. Mensen die zich inzetten voor een goede zaak en mooi vakwerk leveren. Een zinvolle bezigheid met de kans om de wereld een stukje mooier te maken! Nieuwe vrijwilligers krijgen een inwerkprogramma en daarnaast hebben we jaarlijks een eindejaars-bijeenkomst en een zomeruitje.
Heb je interesse en wil je meer weten?
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Gered Gereedschap Den Haag, tel. 06-2170 6593 of (liever) via het emailadres [email protected]
Over Gered Gereedschap
Het gereedschap wordt gebruikt voor scholing in ambachtelijke beroepen of als basispakket gedoneerd aan beginnende zelfstandigen en opleidingscentra in Afrika. Op deze manier steunen we mensen in ontwikkelingslanden met het leren van een ambacht om zo een zelfstandig bestaan op te bouwen. En door het recyclen van gereedschap dragen we ook nog eens bij aan een duurzame wereld.