Word jij onze nieuwe penningmeester?

Word jij onze nieuwe penningmeester?

Vaste activiteit · 12-14 uur/maand · Start vanaf 1 jan
Vanuit huis
FinanciënBestuur
WelzijnMensen met een beperking
3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Geschikt voor bedrijfsvrijwilligers
1 plaats over.
Activiteit Delen
Autisme Digitaal
#85446
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Autisme_Digitaal/activiteiten/Word-jij-onze-nieuwe-penningmeester/85446 om je aan te melden

Contactpersoon

Frederik BovenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 31613426116.

Samenvatting

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die houdt van cijfers, ervaring heeft met boekhouden en die minimaal voor anderhalf jaar penningmeester wil zijn.

Uitgebreide omschrijving

Als penningmeester ben je eindverantwoordelijk voor onze begroting van 10.000 euro, met ongeveer 160 boekingen per jaar. Binnen het bestuur heb je als penningmeester vooral de rol van financieel expert.


Wat zijn de taken?

  • Je doet betalingen, verwerkt declaraties en maakt af en toe een factuur.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de boekhouding (in Excel). Eventueel is het mogelijk hierbij ondersteund te worden door een vrijwilliger.
  • Je bent verantwoordelijk voor de begroting en het financieel beleid.
  • Je doet goed voorbereid mee aan de bestuursvergadering die één keer per maand via Zoom gehouden wordt.


Wie zoeken we?

  • Je hebt ervaring met financiën en kunt nauwkeurig werken.
  • Je kunt een jaarrekening en begroting opstellen en een boekhouding bijhouden.
  • Je hebt ervaring met coördineren of besturen en kunt zelfstandig werken.
  • Je bent kunt goed functioneel communiceren, mondeling, via email en via whatsapp.
  • Affiniteit met autisme is een pre, maar voor deze functie zeker geen vereiste. Het is wel belangrijk dat jij je kunt vinden in de missie en visie van Autisme Digitaal.


Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

  • Je hebt een belangrijke rol in de organisatie en krijgt met alle organisatieonderdelen te maken.
  • Je doet ervaring op met bestuurswerk en krijgt inzicht in de financiële en jurdische consequenties van beslissingen.
  • Je levert een bijdrage aan betere kennis over autisme bij volwassenen, vanuit het perspectief van mensen met autisme zelf.
  • Je krijgt duidelijk te horen wat er van je verwacht wordt. We werken met uitgeschreven taakomschrijvingen en richtlijnen.
  • Je kunt dit vrijwilligerswerk thuis doen, vanuit elke plaats in Nederland. Al het contact vindt plaats via e-mail, WhatsApp en Zoom.


Over de organisatie

Stichting Autisme Digitaal geeft informatie over autisme bij volwassenen. Dit doen we vanuit een autistisch perspectief. In onze blogs, webinars en gespreksgroepen laten we mensen met autisme aan het woord. Daarnaast bieden we autistische volwassenen ook mogelijkheden om online vrijwilligerswerk te doen. We willen we een omgeving creëren waar we het beste uit de mensen halen en waar hun talenten maximaal naar boven komen. We kiezen daarom voor een individuele aanpak aan de hand van evaluaties, regelmatige feedback en korte contactlijnen. Wat wil een mens nog meer?


Vrijwilliger zijn bij Autisme Digitaal

Wij zoeken nieuwe mensen om ons team te versterken met hun unieke competenties en vaardigheden. We willen een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of een functiebeperking. Het werk is niet vrijblijvend, maar we leggen er zo weinig druk op. Je kunt altijd terecht bij de rest van het team als je het even niet meer weet.


Procedure

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze voorzitter, Frederik Boven. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen met je motivatie en CV. Hij neemt binnen 24 uur contact met je op (met uitzondering van vakanties). Hij maakt dan een afspraak voor een gesprek via Zoom. Dit sollicitatiegesprek duur ongeveer 45 minuten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Autisme Digitaal

Stichting voor en door volwassenen met autisme. Wij werken aan betere informatie over autisme bij volwassenen vanuit een autistisch perspectief. Dit doen we met circa 40 autistische vrijwilligers door middel van webinars, gespreksgroepen en blogs. We zijn online actief in heel Nederland.

Vacatures die je misschien ook interessant vindt

Algemeen bestuurslid
Vaste activiteit · 4-8 uur/maand
Vanuit huis
Algemeen bestuurslid
We zoeken een algemeen bestuurslid met autisme en bestuurservaring. Als bestuurslid stuur je op hoofdlijnen, op enige afstand van de dagelijkse organisatie.Geplaatst door Autisme Digitaal
Bied jij graag telefonisch een luisterend oor?
Vaste activiteit · 1 uur/week
Vanuit huis
Bied jij graag telefonisch een luisterend oor?
Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om één uurtje per week een luisterend oor te bieden aan mantelzorgers die wat extra aandacht kunnen gebruiken.Geplaatst door Mantelkring
Wil jij graag andere moeders helpen?
Eenmalige activiteit · 3–10 uur
Flexibele locatie
Wil jij graag andere moeders helpen?
Ben jij moeder en wil jij beginnende moeders ondersteunen?Geplaatst door Moeders Informeren Moeders
Een leuke bestuursfunctie, maar wat past bij jou?
Vaste activiteit · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
Een leuke bestuursfunctie, maar wat past bij jou?
Wil jij meedenken en meebeslissen? Dan kan een bestuursfunctie voor jou heel leuk zijn. PEP helpt je graag om jouw plek te vinden. Geplaatst door PEP Den Haag
Word actievoerder en steun het fietsenproject!
Eenmalige activiteit · 4–8 uur
Flexibele locatie
Word actievoerder en steun het fietsenproject!
Ben jij fietsfanaat en klaar om een positieve impact te maken in de levens van kwetsbare kinderen in Kenia? Wij zoeken actievoerders!Geplaatst door Stichting KidsCare Kenia
Bied jij graag telefonisch een luisterend oor?
Vaste activiteit · 1 uur/week
Vanuit huis
Bied jij graag telefonisch een luisterend oor?
Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om één uurtje per week een luisterend oor te bieden aan Haagse ouderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken.Geplaatst door OpenJeHart