Skip Sidebar

Over ons

Bij Advocates Who Thrive stellen we huidige of aspirant-advocaten in staat om invloedrijker te worden in hun strijd voor gerechtigheid. We doen dit door hen trainings- en coachingsmogelijkheden aan te ...

Sociale rechtvaardigheidNatuur & MilieuGender gelijkheid
VrijwilligersbeleidOnkostenvergoedingenVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Verantwoorde consumptie en productieKlimaatactieOngelijkheid verminderen
Deel
Sponsormanager/coördinator

Sponsormanager/coördinator

Vaste activiteit · 6–10 uur/week
Flexibele locatie
FondsenwervingCoördinerenEngelsNederlands
Sociale rechtvaardigheidNatuur & MilieuGender gelijkheid
Ongelijkheid verminderenVerantwoorde consumptie en productieKlimaatactie
Geschikt voor jongerenGeschikt voor bedrijfsvrijwilligers
Deze vacature is verlopen
Activiteit Delen
Advocates Who Thrive
#78459
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Youthformobility/activiteiten/Sponsormanagercoordinator/78459 om je aan te melden

Contactpersoon

Cheyla van der MijlStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 061557597.

Samenvatting

Op zoek naar een sponsorcoördinator om de toezeggingen van bedrijven veilig te stellen die aansluiten bij onze waarden voor trainingscursussen.

Uitgebreide omschrijving


Doel:

Bedrijven die aansluiten bij onze waarden ertoe aanzetten onze trainingen te sponsoren. Sponsoring in de zin van het besteden van goederen, geld en/of tijd. De nadruk ligt hierbij op goedgekeurde projecten (trainingen) die wij verzorgen.


Taken/verantwoordelijkheden binnen de functie:

  • Het maken van de belofte
  • Het werven van sponsors en het onderhandelen met hen
  • Pitchen van onze projecten op diverse gelegenheden
  • Het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van bedrijven
  • Linking pin met trainers voor mogelijke rol van bedrijven in de inhoud van trainingen


Kwalificaties:

  • Vermogen om effectief te communiceren met sterke netwerkvaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden met bedrijven en belangrijke belanghebbenden.
  • Aantoonbaar vermogen om te onderhandelen over sponsorovereenkomsten om optimale resultaten voor beide partijen te bereiken, zoals het op je gemak zijn bij het navigeren door complexe discussies en het aanpakken van zorgen om wederzijds voordelige overeenkomsten te bereiken.
  • Strategische mentaliteit om sponsormogelijkheden te identificeren en na te streven die aansluiten bij de organisatiedoelen, met een proactieve mentaliteit bij het zoeken naar en kapitaliseren van nieuwe sponsormogelijkheden.
  • Mogelijkheid om voorstellen op maat te maken om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften en interesses van potentiële sponsors.


Opmerking:

De bovenstaande structuur schetst een uitgebreide rol als sponsormanager, afgestemd op jouw specifieke vereisten. Aanpassingen kunnen worden gemaakt op basis van specifieke voorkeuren of aanvullende gegevens die je verstrekt.


Als je geïnteresseerd bent in deze rol, neem dan contact op met Cheyla via: [email protected] of via telefoon 0611507597.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding
Deze vacature is verlopen
Activiteit Delen

Over Advocates Who Thrive

Bij Advocates Who Thrive stellen we huidige of aspirant-advocaten in staat om invloedrijker te worden in hun strijd voor gerechtigheid. We doen dit door hen trainings- en coachingsmogelijkheden aan te bieden die hun zelfvertrouwen, capaciteit en competenties vergroten om zich uit te spreken, te lobbyen en campagne te voeren voor het milieu, dierenrechten, mensenrechten en inclusie.

Om deze urgente maatschappelijke uitdagingen succesvol aan te pakken, hebben we allerlei invalshoeken en gezichtspunten nodig. Daar komen onze hoofdactiviteiten – de intensieve, meerdaagse trainingen die wij organiseren – om de hoek kijken. Waar internationale jongeren met allerlei achtergronden samenkomen. De trainingsopzet in combinatie met hun passie en collectieve drive zorgt ervoor dat ze zich volledig op het onderwerp en op elkaar kunnen concentreren. Hierdoor ontwikkelen deelnemers zichzelf en elkaar op manieren die ze voorheen nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Geheel in lijn met deze waarden verwelkomen en betrekken wij in onze organisatie jongeren uit alle lagen van de bevolking. Ongeacht hun achtergrond, religie, opleiding, etniciteit, genderidentiteit of seksuele geaardheid, iedereen is welkom om mee te doen!
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Gezocht: Fondsenwerver Bestuurslid voor Dialoog in Den Haag
Fondsen werven is een kunst, daar zijn wij inmiddels achter! Het is een sport, je moet het leuk vinden; en het geeft een enorme kick als het lukt!Geplaatst door Dialoog in Den Haag
Fietskoerier (bezorger folders)
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Fietskoerier (bezorger folders)
Je bent actief bezig in de buitenlucht, levert een bijdrage aan de lokale gemeenschap en je maakt deel uit van een enthousiast team!Geplaatst door Stichting Kompassie
Access helpdesk informatiefunctionaris gezocht!
Vaste activiteit · 6–8 uur/week
Den Haag
Access helpdesk informatiefunctionaris gezocht!
ACCESS vertrouwt op zijn Engelssprekende internationale en Nederlandse vrijwilligers om gratis hulp te bieden aan internationals die in Nederland verhuizen en wonen.Geplaatst door ACCESS Netherlands
Vrijwilligers gezocht om geschiedenis vast te leggen
Vaste activiteit · 3–8 uur/week
Den Haag
Vrijwilligers gezocht om geschiedenis vast te leggen
Met een groepje vrijwilligers kom je wekelijks samen om het NICC archief te organiseren en archiefstukken in te voeren in de online database. Geplaatst door Stichting NICC - Netherlands International Cooperation Collection
Coordinatie en organisatie
Vaste activiteit · 4–12 uur/week
Den Haag
Coordinatie en organisatie
Organiseren en invoeren van onze collectie over 74+ jaar ontwikkelingssamenwerking. Samenwerken met een groeiende groep betrokkenen bij een duurzame wereld.Geplaatst door Stichting NICC - Netherlands International Cooperation Collection
Project ondersteuner Women Empowerment-team (vrijwillige basis)
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren · Voor ongeveer 6 maanden
The Hague
Project ondersteuner Women Empowerment-team (vrijwillige basis)
Ter ondersteuning van vrouwen zijn wij op zoek naar een projectmedewerker
Empowerment-team die vooral de Project Manager ondersteunt.
Geplaatst door Centre for African Justice, Peace and Human Rights