Skip Sidebar

Over ons

Wij stellen ons ten doel het Mozartpark een aantrekkelijk, mooi en voor jong en oud plezierig park te laten zijn. Een fijne plek, waar het voor bezoekers en omwonenden aanlokkelijk is om er te ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingWelzijn
Rolstoeltoegankelijk
KlimaatactieLeven op het landPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
Kom het 🌿groene hart van Het Mozartpark versterken als bestuurslid M/V!

Kom het 🌿groene hart van Het Mozartpark versterken als bestuurslid M/V!

Vaste activiteit · 8-12 uur/maand
Flexibele locatie
BestuurSociale mediaComputerFondsenwerving
Natuur & MilieuBuurt & omgevingWelzijn
KlimaatactieLeven op het landPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Vrienden van het Mozartpark
#78523
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Stichting-Vrienden-van-het-Mozartpark/activiteiten/Kom-het-groene-hart-van-Het-Mozartpark-versterken-als-bestuurslid-MV/78523 om je aan te melden

Contactpersoon

Ben WijnvoordStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0650490717.

Samenvatting

Ben jij gepassioneerd door de natuur en wil je een verschil maken in jouw gemeenschap? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons inspirerende bestuur!

Uitgebreide omschrijving

Als bestuurslid ga je bijdragen aan de leefbaarheid van onze prachtige omgeving en het park transformeren tot een bruisende ontmoetingsplek voor wijkbewoners!


Als bestuurslid van Het Mozartpark draag je bij aan:

🌱 Het bevorderen van de leefbaarheid in en om het park, zodat het een oase van rust en schoonheid blijft voor alle bewoners van de wijk.

🌳 Het stimuleren van het park als een levendige ontmoetingsplek waar mensen samenkomen, verbinden en genieten van de natuurlijke omgeving.

🍃 Het omarmen van alle mogelijkheden die bijdragen aan het welzijn van ons park en zijn bezoekers, en het nastreven van innovatieve ideeën om dit te realiseren.


De Stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door:

Het bevorderen van de (naam)bekendheid van het park; het organiseren van activiteiten passend bij het karakter van het park (op het programma voor 2024 staan voorlopig o.a. het organiseren van een Koningsdagdiner, Dodenherdenking, een Kunstmarkt en een Kerstmarkt). Verder de in het park gelegen moestuin duurzaam te exploiteren en te onderhouden en het werven van fondsen en subsidies die de activiteiten mogelijk moeten maken.


Wij zoeken een bestuurslid met de volgende eigenschappen:

Bestuurlijke en organisatorische ervaring is een pré, echter niet noodzakelijk; gericht op samenwerking; digitale vaardig, zoals tekstverwerking, e-mail en sociale media; goede contactuele eigenschappen; neemt actief deel aan het bestuur; bepaalt mede het beleid van de Stichting en helpt actief mee bij voorbereiding en uitvoering van de activiteiten.


Wat bieden wij jou?

Een boeiende en betekenisvolle rol waarin je een tastbare impact kunt hebben op de levens van mensen in de buurt; de kans om deel uit te maken van een dynamisch en gepassioneerd team dat zich inzet voor de groene revolutie van ons park; ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij jouw ideeën en initiatieven worden aangemoedigd en gewaardeerd en een gevoel van trots en voldoening door bij te dragen aan het creëren van een bloeiende gemeenschap rondom Het Mozartpark.


Tijdsbesteding

Minimaal 1 maal per maand Bestuursvergadering (max 2 uur) daarnaast voorbereidingen of overleg met andere bestuursleden inzake activiteiten of anderszins. Het zelfstandig actie nemen op de binnen het bestuur afgesproken activiteiten. Verder is het van belang dat een bestuurslid verbondenheid met de organisatie voelt.


🌿 Word een drijvende kracht bij Het Mozartpark en sluit je aan als Bestuurslid M/V! 🌿


Ben je klaar om deel uit te maken van ons team?

Meld je dan - met een korte motivatie - aan via deze site en dan kunnen we samen ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan de groei en bloei van ons geliefde park!


2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Vrienden van het Mozartpark

Wij stellen ons ten doel het Mozartpark een aantrekkelijk, mooi en voor jong en oud plezierig park te laten zijn. Een fijne plek, waar het voor bezoekers en omwonenden aanlokkelijk is om er te vertoeven, aan activiteiten deel te nemen, evenementen te bezoeken en/of om er op uit te kijken. Het bevorderen van de leefbaarheid in en om het park als ontmoetingsplek voor wijkbewoners staat daarbij voorop.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Kom bij het 🌿 team van Het Mozartpark en maak deel uit van iets bijzonders!
Tijdelijke activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Kom bij het 🌿 team van Het Mozartpark en maak deel uit van iets bijzonders!
Ben jij een enthousiaste omwonende of buurtgenoot die graag een positieve impact wil hebben op onze gemeenschap? Dan zoeken wij jou!Geplaatst door Stichting Vrienden van het Mozartpark
Zin in een 'groen' avontuur?
Vaste activiteit · 2-4 uur/maand
Den Haag
Zin in een 'groen' avontuur?
Wij zijn op zoek naar een notulist/2e secretaris, die ons bestuur bijstaat in het kweken van ideeën en het oogsten van successen!Geplaatst door Haagse Bond van Amateurtuindersverenigingen
Algemeen bestuursleden gezocht!
Vaste activiteit · 1–2 uur/week
Den Haag
Algemeen bestuursleden gezocht!
Bent u die ondernemende betrokken buurtbewoner in Nieuw Waldeck? Vind u het leuk om actief mee te denken in de wijk en leuke initiatieven te ontplooien?Geplaatst door Wijkberaad Nieuw Waldeck
Helpdeskmedewerker Begeleiden en Rijden
Vaste activiteit · 3–6 uur/week
Den Haag
Helpdeskmedewerker Begeleiden en Rijden
Wil jij graag iets betekenen voor oudere wijkbewoners die geen gebruik meer kunnen maken van het OV? Wordt dan helpdeskmedewerker bij Begeleiden en Rijden. Geplaatst door Wijkz Loosduinen, De Henneberg
Ben jij ook voor een kleurrijke wereld?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Ben jij ook voor een kleurrijke wereld?
Als schilder krijg je de kans om je creativiteit en vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan een geweldig doel.Geplaatst door Stichting Dr. Schroeder van der Kolk Bedrijven
Hey wijkgenoot en financiële topper uit Laak!
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Hey wijkgenoot en financiële topper uit Laak!
Hebben cijfers geen geheimen voor jou en voelt het goed om na je werk nog even ermee te stoeien? Geplaatst door Wijkberaad Laak Centraal