Post | april 2024 | Nieuws | 1 min lezen

Den Haag ontwaakt!

Den Haag ontwaakt!

De zon schijnt: Den Haag ontwaakt..


Ik ga erop uit maar eerst even een koffie op het terras en dan verder plannen. Overal om je heen zie je dat de lente er is, bomen staan in bloei, de krokussen staan weer te geuren op het Lange Voorhout en het terras is al gezellig druk.


Lange Voorhout - Den Haag


Maar wat te gaan doen? Den Haag heeft dan ook zoveel te bieden, van een lentewandeling door de stad, langs het Voorhout, de Denneweg en niet te vergeten het Zeeheldenkwartier en het Statenkwartier, teveel om op te noemen. Neem de tijd om te genieten van de prachtige architectuur, de gezellige terrassen en de levendige sfeer die onze stad zo uniek maakt.


Koffie is op en ik ga op pad! Misschien toch naar een van de talloze parken waar je kunt genieten van de lentezon en de bloesems. Het Westbroekpark en het Zuiderpark zijn bijvoorbeeld perfecte plekken om te picknicken, te wandelen of gewoon te genieten van al het moois om je heen.


Maar naast de parken zijn er ook stadsboerderijen en groene oases verspreid door de stad. Hier kun je kennismaken met het boerenleven midden in de stad, waar je kunt knuffelen met dieren, verse producten kunt kopen en zelfs kunt deelnemen aan workshops en activiteiten voor jong en oud. Jeetje de keuze wordt nu wel heel erg lastig!



Denk dat ik na overweging (hoe lastig ook) naar de kust gaan: Scheveningen/Kijkduin, kilometers aan prachtige stranden en levendige boulevards.. Lekker uitwaaien langs de Noordzee, flaneren op de Pier en de boulevard, terrasje pakken en lekker genieten. Doen ik morgen de rest!


Zin om Den Haag groen en plezant te houden? Klik hier voor leuke vrijwilligersmogelijkheden!




Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Den Haag: Bruisend naar het festivalseizoen!

Den Haag: Bruisend naar het festivalseizoen!

| Nieuws
Den Haag: Bruisend naar het festivalseizoen!
Lees meer

Den Haag Doet in een nieuw jasje!

| Nieuws
Hey daar! Kijk eens naar ons nieuwe logo! 🌈
We zijn super blij en willen dit graag met jullie delen ...
Lees meer