Post | april 2024 | Nieuws | 1 min lezen

Den Haag: Bruisend naar het festivalseizoen!

Den Haag: Bruisend naar het festivalseizoen!

Den Haag is natuurlijk bekend als de stad van vrede en recht, maar vergeet ook niet de diverse evenementen en festivals en deze staan weer in de startblokken om er een bruisende zomer van te maken! 🎉


🎷Met het Zeeheldenfestival dat op het punt staat te ontploffen met live muziek, smakelijke lekkernijen en een kleurrijk feest voor alle zintuigen, maakt dat een te gekke plek om te zijn.

Info: https://zeeheldenfestival.nl/2023/11/08/zeeheldenfestival-2024/


🎸Of Sniester hét Haagse muziekfestival voor alles wat rockt en rammelt! De podia vind je verspreid door de stad. Van poppodium Paard en De Zwarte Ruiter ..

Info: https://www.sniester.nl/


Maar dat is niet alles!


🪵 Aan de jongere avonturiers is ook gedacht met een scala aan zomerkampen en activiteiten om hun vakantie onvergetelijk te maken. Van sportkampen, huttenbouwen tot kunstworkshops..

Info: http://www.ymcadenhaag.nl/activiteiten/


En last but not least:


🎪 Zodra de eerste lentezon zich laat zien, betekent het ook dat de Paradekriebels weer zijn begonnen! De 34e editie van dit reizende theaterfestival is dan weer te zien in het Westbroekpark.

Info: https://deparade.nl/


Kortom, Den Haag zindert van leven en wacht erop om ontdekt te worden. Dus pak je agenda, zet de data vast en maak je klaar voor een zomer vol plezier en avontuur in onze prachtige stad.


Denk jij daar wil ook wel aan meehelpen, klik hier voor de leuke mogelijkheden!




Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Den Haag Doet in een nieuw jasje!

| Nieuws
Hey daar! Kijk eens naar ons nieuwe logo! 🌈
We zijn super blij en willen dit graag met jullie delen ...
Lees meer