Inschrijven

Webwinkel: kies een cadeau dat bij jou past!

Gemeente Den Haag is enorm trots op haar 135.000 vrijwilligers. In alle Haagse wijken en in iedere straat zijn er mensen die zich vrijwillig inzetten voor een gezonde, sportieve, betrokken, zorgzame stad. Als dank voor hun belangeloze inzet voor de stad heeft de gemeente een webwinkel gelanceerd speciaal voor Haagse vrijwilligers. Doe jij vrijwilligerswerk in Den Haag? Dan mag je een cadeau uitkiezen in de webwinkel. Je hebt het verdiend!


Onze vrijwilligers mogen shoppen

Doe je vrijwilligerswerk? Dan kun je shoppen in de webwinkel! Verleng eenvoudig je toegang via de onderstaande button. Je kunt direct 20 nieuwe credits gebruiken voor leuke (Haagse) producten en uitstapjes in de webwinkel.

Heb je nog geen account op Den Haag Doet?

Maak dan eerst een account aan en vink aan: 'Ik ben actief als vrijwilliger en kom graag in aanmerking voor waardering'.


Ben je ook mantelzorger?

Ben je naast vrijwilliger ook mantelzorger? Dan krijg je een extra waardering van 100 credits! Je kunt dit apart aanvragen op www.denhaagmantelzorg.nl/webwinkel:

  • Ga naar de website Den Haag Mantelzorg.
  • Gebruik de login van Den Haag Doet.
  • Ben je ingelogd? Klik rechtsboven op je naam en ga naar Toegang tot de webwinkel aanvragen. Hier vul je de gegevens rondom je mantelzorg in.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de webwinkel?

De webwinkel is alleen toegankelijk voor vrijwilligers die vrijwilligerswerk doen in Den Haag.

Hoe registreer ik me voor de webwinkel?

Registreer je hier voor de webwinkel

Hoeveel credits ontvang ik per jaar?

Per kalenderjaar ontvang je 20 credits, die je vrij kunt besteden.

Tot wanneer zijn mijn credits geldig?

Je kunt je credits tot uiterlijk 31 december 2019 in de webwinkel besteden. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je per e-mail een voucher (waardebon). Deze voucher kun je tot 31 januari 2020 bij de betreffende aanbieder van de product of dienst inwisselen.


Informatie en contact

Heb je een vraag over de webwinkel? Neem contact op met ons serviceteam via service@denhaagdoet.nl of 070 - 302 44 19.