Inschrijven

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies.

Deze melding niet meer tonen

HAAGSE HELDEN GALA 2018

Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze samenleving. Vaak zetten zij zich op de achtergrond belangeloos in voor anderen. Het is belangrijk dat deze helden én de organisaties waarvoor zij zich inzetten de erkenning krijgen die ze verdienen. Op 7 december, Nationale Vrijwilligersdag, organiseren gemeente Den Haag, ibis Den Haag City Centre en PEP Den Haag daarom voor de vierde keer het Haagse Helden Gala.

Tijdens het gala worden de vijf Haagse Helden van het jaar uitgeroepen. Daarnaast reikt de jury de Haagse Hulde uit: dé waarderingsprijs voor vrijwilligersorganisaties.

Haagse Helden Verkiezing

Gemeente Den Haag is de afgelopen maanden in samenwerking met PEP Den Haag en hotel ibis Den Haag City Center op zoek gegaan naar de verborgen Haagse Helden van Den Haag. Bijzondere vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor anderen. Tientallen organisaties uit Den Haag gaven hun favoriete vrijwilliger op voor de verkiezing. Een deskundige jury koos uit alle aanmeldingen drie vrijwilligers uit vijf verschillende categorieën. Wie er uiteindelijk wint, dat is aan jou!

Genomineerde vrijwilligers

1. Sport: Suzanne van der Velde, Luna Heuvingh en Peter Claassen
2. Cultuur: Ria Bijl, Roel van der Wal en Bep van de Hoogenband
3. Zorg en Welzijn: Bas Scholten, Liesbeth Bolle en Matthy Hector
4. Onderwijs en Jeugd: Paul Kisner, Roger Gielisse en Talya Grecu
5. Buurt en Omgeving: Lydia Coelman, Leo Pronk en Jeanine Ackermann

Hier stellen de vrijwilligers zich aan u voor.

Stem en win!

Jij bepaalt uiteindelijk wie van de genomineerden op vrijdag 7 december, Nationale Vrijwilligersdag, met de titel 'Haagse Held van het Jaar' naar huis gaat. Via de online stemmodule kun je stemmen op jouw favoriete vrijwilliger. Bekijk hier alle genomineerden en breng je stem uit! Je steunt hiermee niet alleen jouw Haagse Held, maar je maakt ook kans op twee overnachtingen in een ibis hotel naar keuze in de Benelux. Én een ticket voor het Haagse Helden gala op 7 december met een optreden van de populaire band Splendid!

Stemmen kan t/m 30 november.  

Doe hier alvast inspiratie op over de deelnemende hotels. (Je kunt hier de gewonnen overnachting niet boeken! De uiteindelijke winnaars krijgen hier bericht over.)

Haagse Hulde

Dit jaar worden tijdens het Haagse Helden Gala ook de Zilveren en Gouden Hulde uitgereikt. Deze prijs reiken we uit aan de organisatie die er het beste in slaagt vrijwilligerswerk toegankelijk te maken voor diverse doelgroepen. Uit de ruim 50 aanmeldingen heeft een deskundige jury 10 organisaties genomineerd. De twee winnaars worden 7 december tijdens het gala bekendgemaakt.

De genomineerden op alfabetische volgorde zijn:

1. Eritrea Fietst
2. HWW zorg Verpleeghuis De Schildershoek
3. Inloophuis Haaglanden
4. Middin
5. Stichting Buitengewoon Actieve Breinen
6. St. Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o.
7. Stichting DIG
8. Stichting Zonder Pardon op Straat (Stichting ZPOS)
9. Theater en Filmhuis Dakota
10. Theater De Nieuwe Regentes

Genomineerden Haagse Helden Verkiezing 2018

Vragen?

Neem dan contact op met Nancy Verkooijen van PEP Den Haag per mail n.verkooijen@pepdenhaag.nl
of via telefoonnummer: 06-55 624 577