Inschrijven

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies.

Deze melding niet meer tonen

“Als de avond valt trekt Sandra de deur achter haar dicht. Gewapend met een glimlach gaat ze vanavond weer op pad. Want Sandra is een held met een missie; eenzaamheid bestrijden.”  

Helden, ze zijn er niet alleen in films of in tijden van rampen… ze zijn overal. Mensen die bereid zijn om hun krachten in te zetten voor anderen, zonder daar iets voor terug te verwachten. Deze helden herken je niet aan een wapperende cape of mysterieus masker. Het zijn de verborgen helden van Den Haag.

Verkiezing Haagse Held van het jaar
Gemeente Den Haag is de afgelopen weken in samenwerking met PEP en ibis Hotel Den Haag City Centre op zoek gegaan naar de verborgen Haagse helden: de vrijwilligers van Den Haag. Als blijk van waardering worden zij tijdens het Haagse Helden Gala, op 10 december in ibis Hotel Den Haag City Centre, in de schijnwerpers gezet. Een feestelijk en exclusief Award gala waarbij de Haagse Held van het jaar uitgeroepen wordt. De avond wordt gepresenteerd door Dennis Weening. Er zullen spetterende optredens zijn van o.a. Emily Brown en het Broken Brass Ensemble!

Genomineerden

Tientallen organisaties uit Den Haag hebben inmiddels hun favoriete vrijwilliger opgegeven voor de verkiezing. Een deskundige jury koos uit alle aanmeldingen drie vrijwilligers uit vijf verschillende categorieën:
1. Sport
2. Cultuur
3. Zorg en Welzijn 
4. Onderwijs en Jeugd 
5. Buurt en Omgeving
In totaal zijn er dus15 vrijwilligers genomineerd die meedingen naar de titel ‘Haagse Held van het Jaar’.

Stemmen
Tot en met 3 december kan door bewoners van Den Haag gestemd worden.
Ook jouw stem uitbrengen?

Ga naar het stemformulier