Inschrijven

Aanbiedingen Kortingspas

Als vrijwilliger willen wij jou waarderen met:

Met de Kortingspas profiteer je van aantrekkelijke kortingen en vrijkaarten voor cultuur, winkels, sport & wellness en horeca. Op deze pagina vind je alle aanbiedingen. Nog geen Kortingspas, maar wel vrijwilliger? Doe dan een aanvraag voor de webwinkel. 

Cultuur

10% korting op een cursus Kunstgeschiedenis

In januari start kunsthistorica Anne Marie Boorsma een cursus kunstgeschiedenis van 12 lessen met als thema 'Kunstenaressen Deel II, 1918-2018'. 

Blijk van waardering
Als kortingspashouder ontvang je 10% korting op de cursus. Dat betekent dat je slechts €135,- betaalt i.p.v. €150,-. De laatste les is een excursie.

Praktische informatie
Start cursus: januari 2019, tijd: 10.00 - 11.30 uur
Locatie: Theater Branoul, Maliestraat 12 in Den Haag
Meer informatie en aanmelden: 070-3822130 of www.annemarieboorsma.nl.
Geldig t/m 31 december 2019

50% korting bij Museum de Gevangenpoort

Museum de Gevangenpoort neemt je mee langs zeven eeuwen geschiedenis. Eens de toegangspoort tot het Binnenhof, later een plek waar verdachten werden opgesloten in afwachting van hun vonnis en eventuele straf. Onbekende en bekende verdachten zaten hier gevangen, van arm tot rijk. Onder hen Dirck Volckertsz. Coornhert, Cornelis de Witt, Jan de Bakker (een van de eerste ketters), Abraham de Wiquefort, Kaat Mossel en vele anderen. Sommigen moesten hier de verschrikkelijke tortuur van de beul ondergaan.

Blijk van waardering

Op vertoon van de Kortingspas krijg je 50% korting op de entreeprijs voor 1 persoon. Je betaalt slechts €5,- (normaal €10,-).

Praktische informatie

Museum de Gevangenpoort
Buitenhof 33, Den Haag
www.gevangenpoort.nl
Geldig t/m 31 december 2019

15% korting op kunst van Yun Xie

Yun Xie begon in 2009 te schilderen en beeldhouwen. “De beelden en schilderijen zijn een deel van mijn leven, mijn ziel zit erin!” Sinds 2011 exposeerde ze o.m. in Scheveningen, het Louvre en op de Amsterdamse en Rotterdamse Art Fairs.


Blijk van waardering
Pashouders kunnen haar werk kopen met 15% korting.

Praktische informatie
www.yunxie-art.com
Geldig t/m 31 december 2019

Voor maar €5,- naar het Haags Historisch Museum

Koninklijke stad, Stad aan Zee, internationale stad van Vrede en Recht. Wat weet jij eigenlijk over Den Haag? In het Haags Historisch Museum kom je alles te weten over de stad en hoor je de verhalen over plekken en bewoners. Naast de vaste presentatie organiseert het museum tijdelijke exposities.

Blijk van waardering

Op vertoon van de Kortingspas ontvang je van het Haags Historisch Museum 50% korting op de entreeprijs voor 1 persoon. Je betaalt slechts € 5,- (normaal: € 10,-).

Praktische informatie
Haags Historisch Museum
Korte Vijverberg 7, Den Haag
070-3646940
www.haagshistorischmuseum.nl
Geldig t/m 31 december 2019

Sport & Wellness

15% Korting op behandelingen bij ReBalans - Puur Genieten

Bij ReBalans ontvang je een stukje persoonlijke aandacht. Heerlijke muziek, lekker geurende etherische olie, warme ruimte in een ontspannen sfeer. Laat je stress los met een Relax & Firm massage of een een Ayurvedische massage, laat je handen en voeten verzorgen met een manicure of pedicure of onderga een ontspannende gezichtsbehandeling. Daarnaast zijn er ook meerdere arrangementen voor één of twee personen te boeken. Boek je afspraak ovv ‘Vrijwilligerspas’.

Blijk van waardering
Op vertoon van je Kortingspas krijg je 15% korting op alle behandelingen.

Praktische informatie
ReBalans
Juliana van Stolberglaan 294, Den Haag
070 - 212 95 49
www.rebalans.nl
info@rebalans.nl  
Geldig t/m 31 december 2019

Horeca

€15,- Korting bij Greekz 

Restaurant Greekz zit aan de haven in Scheveningen. Kwaliteit, kwantiteit en gastvrijheid staan er hoog in het vaandel. Heerlijk Grieks eten in Griekse sfeer!

Blijk van waardering
Op vertoon van de Kortingspas krijg je €15,- korting op de gehele rekening.

Praktische informatie
Restaurant Greekz
Doctor Lelykade 21, Den Haag
www.greekz.nl
Geldig t/m 31 december 2019