Inschrijven

Leerwerkplekken en stages in Den Haag

Leerwerkplek

Op een leerwerkplek combineer je werken en leren. Bekijk de mogelijkheden en regel het vervolgens zelf op de Stagemarkt.

Voor mensen met een beperking zijn er speciale leerwerkplekken. Deze worden veelal aangeboden door de Track Reakt-groep. Je vindt ze in de vacaturebank.

Heb je het gevoel dat je moeilijk kans maakt op een baan? Of weet je niet goed hoe je het moet aanpakken om aan werk te komen? Dan kunnen de leerwerkplekken van JIP Den Haag iets voor jou zijn!

Maatschappelijke stage

maatschappelijke stage

Jaarlijks lopen ruim 6000 Haagse scholieren 30 uur stage bij een maatschappelijke organisatie. Ook iets voor jou? Je maakt tijdens je stage kennis met een organisatie en doet werkzaamheden die iets bijdrage aan de maatschappij. Deze interessante ervaring geeft je de kans om werk te verrichten die je misschien nooit eerder hebt gedaan en bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Vrijwilligerswerk

Door de maatschappelijke stage maak je kennis met vrijwilligerswerk. Wij hopen dat je daar de smaak te pakken krijgt. Vrijwilligerswerk doen is nuttig, maar ook leuk en kan voor jezelf van grote waarde zijn. Je kunt het reilen en zeilen van een organisatie meemaken. Ervaring opdoen in werk waar je misschien wel je beroep van wilt gaan maken. Voor jezelf onderzoeken of jij wel echt met dieren wilt werken, of welk werk wel of niet bij je past. Ook is het een mooie manier om andere mensen te leren kennen dan alleen van je school of club. Mocht je later dus vrijwilligerswerk willen doen, neem dan weer een kijkje op Den Haag Doet.

Meer informatie

Wil je meer weten? Ga dan naar haagsestage.nl.