Inschrijven

Coach zoeken of worden in Den Haag

Ik zoek een coach

Ben jij tussen de 25-50 jaar? Moet je rondkomen van een sociaal minimum? En wil jij nú aan je toekomstdroom werken, maar heb je daarbij een steun in de rug nodig? Ervaar hoe je met behulp van een persoonlijke coach je leven weer op de rit kunt krijgen. Samen ga je op zoek naar je talenten, kracht en drijfveren. Je spreekt elkaar tweewekelijks gedurende 6 - 12 maanden, bij jou thuis of op een openbare plek, en maakt samen een toekomstplan. Vervolgens werk je in kleine stapjes aan grote veranderingen. 

Heb jij de motivatie om aan een concreet doel te werken, zoals (vrijwilligers)werk, activiteiten buiten huis, een groter netwerk of meer structuur in je week? Dan is dit je kans!

Klik hier om je aan te melden en een coach te zoeken

David

klant van de voedselbank

"Na het verlies van mijn baan was ik alleen maar bezig met overleven en mijn kinderen helpen. Ik leefde van dag tot dag. Nu wil ik weer aan het werk, maar ik weet niet waar ik moet beginnen en wat ik kan. Dankzij mijn coach heb ik een duidelijke richtlijn en doel voor ogen en heb ik mijn blik weer op de toekomst gericht."

Ik wil coach worden

Werk je als professional, in het bedrijfsleven of de publieke sector, dan werk je vast in een inspirerende werkomgeving, met fijne collega’s en doe je een hoop ervaring op. Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat je met deze kennis ook iets voor anderen kunt betekenen? En dat jijzelf daarmee geheel nieuwe ervaringen opdoet, die letterlijk én figuurlijk verrijkend voor je zijn? Word Talentcoach en deel je ervaringen!

Talentcoach worden

Gedurende een jaar coach je iemand die niet in het arbeidscircuit zit. Hij of zij heeft wel ambitie en kan dat ook aantonen. Om daarmee aan de slag te gaan, heeft diegene echter een extra steuntje in de rug nodig. Die krijgt hij/zij van jou! Samen maken jullie een plan en om de week of twee weken werken jullie aan het realiseren van dit plan.  

Mooi voor die ander, maar ook voor jou! Als Talentcoach krijg je een training en vervolgens doe je als coach nieuwe vaardigheden en kennis op. Die zijn voor jou als professional heel interessant en vaak bruikbaar in je eigen werk. Buiten je ‘gewone’ werkomgeving doe je een andere, boeiende ervaring op.

Talentcoach is dus een mes dat aan twee kanten snijdt. Talentcoach zorgt voor matching (koppeling aan een ‘maatje’) en voor begeleiding bij de coaching.

Jongen en meisje achter laptop.

Een organisatie coachen

Stichting Laluz

Ideële organisaties of social enterprises hebben vaak een fantastisch doel en een geweldig idee. Maar zoiets realiseren of eraan werken is weer iets heel anders. Het kan hen helpen als ze daarvoor gaan ‘sparren’ of op een andere manier samenwerken met ervaren en deskundige professionals.

De Stichting Laluz brengt die twee werelden bij elkaar. Laluz zorgt ervoor dat jij als enthousiaste professional met een interessante, bevlogen organisatie of onderneming in contact komt. Je zet je daar vervolgens met je kennis en expertise vrijwillig voor in. Dat doe je tijdens of naast je professionele carrière.

Ideële organisaties of social enterprise kunnen zo werken aan professionalisering of een kennishiaat opvullen. En jij werkt mee aan een bijzonder project, waar je weer een heel andere ervaring opdoet dan gewoonlijk!