Inschrijven

Hoe ontwikkel je jezelf?

Talentenscan en persoonlijk advies

Iedereen is ergens goed in. De een kan overal iets van maken, terwijl de ander juist twee linkerhanden heeft maar vol ideeën zit. Bij interessante organisaties of projecten is er altijd plaats voor getalenteerde vrijwilligers. Die handige persoon kan bijvoorbeeld gaan klussen en de ander kan bestuurslid of publiciteitsmedewerker worden. Als je nog niet zo goed weet waar je goed in bent, dan kun je onze online talentenscan doen.

Persoonlijk advies

Je kunt voor persoonlijk advies langsgaan bij een van de Vrijwilligerspunten. Daar is iemand aanwezig om met je mee te denken.

Gesprek tussen vrouw en man.

Cursussen en trainingen

Voor je persoonlijke ontwikkeling zijn er cursussen en trainingen die je kunt volgen. Je kunt jezelf ook ontwikkelen door een opleiding te volgen aan het ROC Mondriaan of vrijwilligerswerk te gaan doen.

Speciale ondernemerstraining voor vrouwen

Voor vrouwen die een eigen onderneming op willen zetten, is er de Bissmiss School. In de Bissmiss School komen alle noodzakelijke aspecten aan de orde: van het schrijven van een ondernemingsplan via acquisitie tot belastingzaken. Maar de Bissmiss School werkt ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Essentiële (ondernemers)vaardigheden komen aan bod en je eigen talenten en sterke punten worden versterkt. Daarbij is er veel aandacht voor jouw voorkeuren.

Coach zoeken of worden

Coach zoeken

Wil je verder komen, maar weet je niet goed hoe daaraan te werken? Misschien kan een talentcoach je net dat duwtje in de goede richting geven.

Coach zoeken

Coach worden

Werk jij als professional in een inspirerende werkomgeving en wil je je ervaringen delen? Met jouw kennis en ervaring kun je iets voor anderen betekenen.

Coach worden

Leerwerkplek of MAS-stage

Heb je moeite met het vinden van een baan? Op een leerwerkplek combineer je werken en leren.

Scholieren kunnen werk en leren combineren door een maatschappelijke stage te volgen.

Meisje met konijn.