Inschrijven

Haagse Hulde 2018

Op vrijdag 7 december, Nationale Vrijwilligersdag, reikt gemeente Den Haag tijdens het Haagse Helden Gala voor de 17de keer de Haagse Hulde uit. Dé jaarlijkse prijs voor de vrijwilligersorganisatie van het jaar. Het thema dit jaar is: Iedereen doet mee! De prijs zal worden uitgereikt aan de organisatie die er het beste in slaagt vrijwilligerswerk toegankelijk te maken voor diverse doelgroepen.

Dit jaar worden tijdens het Haagse Helden Gala ook de Zilveren en Gouden Hulde uitgereikt. Deze prijs reiken we uit aan de organisatie die er het beste in slaagt vrijwilligerswerk toegankelijk te maken voor diverse doelgroepen. Uit de ruim 50 aanmeldingen heeft een deskundige jury 10 organisaties genomineerd. De twee winnaars worden 7 december tijdens het gala bekendgemaakt.

De genomineerden op alfabetische volgorde zijn:

1. Eritrea Fietst
2. HWW zorg Verpleeghuis De Schildershoek
3. Inloophuis Haaglanden
4. Middin
5. Stichting Buitengewoon Actieve Breinen
6. St. Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o.
7. Stichting DIG
8. Stichting Zonder Pardon op Straat (Stichting ZPOS)
9. Theater en Filmhuis Dakota
10. Theater De Nieuwe Regentes 


Prijs:
alle Haagse organisaties die werken met vrijwilligers kunnen zich aanmelden en kans maken op de Gouden Hulde van € 3.500 of de Zilveren Hulde van € 1.500. Winnaars ontvangen daarnaast een beeld gemaakt door kuntswerkplaats Zinderin Kunst.